Biskut Raya Hangat di Pasaran (COD Kuala Terengganu) - Husniey Husain

Tuesday, 29 May 2018

Biskut Raya Hangat di Pasaran (COD Kuala Terengganu)



Assalamualaikum korang. Moga sihat selalu. Kali ini nak berkongsi pasal biskut raya yang dikatakan sedap dan murah di Kuala Terengganu ni. Tauke biskut raya ni sampai tak menang tangan mengambil order ☺️

Belum pun sempat raya husniey dan tuan suami dah nekad nak merasa biskut raya. Memula nak rasa je tau, tetiba dah nak habis. HAHA tak sempat nak buat raya 


Sedap sangatlah biskut raya yang dijual puan Huda ni, very recommended!
Murah pulak tu. Mana nak dapat biskut raya muroh lening. Susah nak jumpa kan?

Chocolate chip RM15 sahaja

Nahh, yang ini dijamin murah & kualiti pun terbaik, sedap pula tu. 
Tuan suami menyukai biskut tengah viral iaitu almond crunchy tu, 
ya Allah ranggup sungguh

Almond Crunchy RM 20 sahaja

Tak manis sangat, just nice. 
Husniey pula pencinta coklat so haruslah jatuh cinta pada biskut coklat chip ๐Ÿ˜❤️


Okay tak nak cakap banyak bagi anda yang berminat, nah sila rujuk harganya dibawah dan hubungi nombor tertera di bawah ya

HARGA BISKUT RAYA 

Golden Almond Crunchy RM20
Chocolate Chip RM15 


Jangan lambat ya. 
Open order sehingga 3 Jun 2018
Berminat untuk order anda boleh hubungi 


WhatsApp
011-51044632 (Puan Huda Halid) 


Penghantaran kawasan

KUALA TERENGGANU ~ GONG BADAK

Husniey sendiri pun bakal tambah order lagi, sebab sedap sangat nanti nak berikan kat mertua dan mak ayah jugak bila balik raya ❤️

#bloggermalaysia #terengganu #bloggerpantaitimur #lifestyleblogger #foodblogger #foodlover #biskutraya #kualaterengganu #codkualaterengganu


13 comments:

  1. Murah dan sedap sekarang ni susah nak jumpa Husniey...bila dah jumpa....rezeki tu...

    ReplyDelete
  2. Murahnya harga dia, kalau dekat akk dah p borong dah...

    ReplyDelete
  3. Besar juga choc chip tu Husniey. Confirm sedap ni. Aishh kalau dekat ana nak try juga.

    ReplyDelete
  4. Alahai memang murah sungguh regenya. kita pun suka yg tak manis sangat.hihi

    ReplyDelete
  5. Murah dan nampak sedap tp kenapa jauh sangat. Klu dkt kan senang nk borong. Aduhhhh dah terasa2 nk makan biskut raya.

    ReplyDelete
  6. Ala jauhnya. Kalau dekat nak jugak order kuih ni hmm. Takde pos ke hihi

    ReplyDelete
  7. Murah harga biskut raya nie Husniey, kalau dekat nak juga order..

    ReplyDelete
  8. hehehe kalo sedap beskot tu memang laju je ngunyah dan habis. CT pun ade sbekas tart yang dibeli da habis dah ni. mujur memang beli extra untuk raya hehe..

    ReplyDelete
  9. Murah dan sedap.. klau cookies chocolate mmg berhantu la kann

    ReplyDelete
  10. dah lah murah, sedap pulak tu memang berbaloi sangat beli

    ReplyDelete
  11. nampak sedap tu.macam-macam biskut zaman sekarang kan.
    Janji Kita

    ReplyDelete

Komen yang membina sangat dihargai.
Terima kasih bagi yang meninggalkan komen dan membaca penulisan saya. InsyaAllah, akan saya kunjungi blog anda semula.

INSTAGRAM

CARI PENGINAPAN

Booking.com