ABOUT ME - Husniey Husain

ABOUT ME



Hi Assalamualaikum dan Salam Sejahtera! ๐Ÿ˜Š

  • Nama saya Husniey Husain. Nama penuh Che Engku Husniyah 
  • Menetap di Kuala Terengganu, Malaysia. Berumur 25 tahun
  • Berpendidikan Diploma Pengurusan Hotel & Katering di Politeknik Premier, Johor. 
  • Graduasi pada tahun 2014. Seorang blogger sejak 2011 surirumah dan berniaga.
  • Hobi husniey mestilah mengembara (boleh tengok sitemap banyak sangat entri travel). 
  • Banyak tempat husniey dah explore, tempat menarik di Malaysia, atau mana-mana negara yang dirasakan mampu pergi heee. Selain itu turut minat dengan pelbagai jenis masakan atau makanan, asalkan sedap dan halal mesti cuba. Paling diminati mestilah masakan kampung. Makanan luar seperti western food, japanese, korean food pun layan juga. heee Kadang kala berkongsi pasal tempat makan best jugak di blog ni. Mana yang dirasakan bermanfaat husniey akan share di blog.
  • Suka berkawan dengan sesiapa saja. Tak memilih. Yang mana baik dengan husniey, bertambah baik layanan untuk anda :)
  • In love with nature, so suka ambil gambar permandangan cantik dan tenang
  • Wishlist: Travel more, see more cultures and get more experience 
  • Jemput baca >> KISAH TRAVEL, TEMPAT MAKAN BEST << 

Husniey Husain @ Bagan Datuk, Perak

Husniey Husain @ Kyoto Japan 2017


Salam Kenalan kepada semua pembaca dan rakan rakan bloggers
NOTA : Saya sibuk sikit, tapi saya cuba untuk cari masa sebaik mungkin untuk 'berblogging' 
dan blogwalking di blog anda 

Bagi yang baru follow,
Sila tinggalkan link blog anda di ruangan komen mana mana post terkini
untuk saya follow semula. NAK KENAL LEBIH DEKAT? BOLEH FOLLOW MEDIA SOSIAL SAYA. Nanti saya follow semula

LOVE,
- Husniey Husain 

No comments:

Must Read

INSTAGRAM

CARI PENGINAPAN

Booking.com