♥ Bismillahirahmanirahim ♥         ♥ Assalamualaikummmm ♥ Kpd wrga blogger , saim-2 yg ade salu bce belog bu...

Bismillahirahmanirahim..  Dengan ini saye sedang bertungkus lumus melangsungkan peperiksaan akhir sesi jun 2011 bagi diploma pengu...

  ●●●▬▬▬▬▬▬▬ஜ▬▬▬▬▬▬●●● ♥ Bismillahirahmanirahim ♥ ●●●▬▬▬▬▬▬▬ஜ▬▬▬▬▬▬●●● Assalamualaikum ,  ♥ Dear blog sayam ♥ Ampun sgt lame...

Bismillahirahmanirahim . .  Dlm hati x sape tahu ,  Mcm2 dipikirkan ..  Sungguh byk keje buakk ,  Allhamdulilah ,  Minggu nim ...

Bismilahirahmanirahim.. Olohhh lame doh dop tekan² butang² kat keyboard eh, lain berase.. gagap² jer.. heee. Guane tahu nak mule e...

Bismilahirahmanirahim.. Salam alaik kesayangan sume, lots of sorry to blogg, da berdebu , berhabuk da.. lebih kurang 2 minggu juga...

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.. Sungguh hambaMu ini sangat bersyukur padaMu ya Rabbi.. Semalam Jumaat 13hb M...

Bismillahirahmanirahim . . Akuu rini dokk tau gane sel sel rajin nie berfungsi dengan baik , semalam bos aku ade kabo doh , "aw...

Bismillahirahmanirahim.. :) Ok, let me story moryy  Due harii ni , aku excitedd gila, boleh balik awal,, bos aku sangatt memahami....

السلام عليكم ورحمة الله و بركاته Sahabatku kaum muslimin dan muslimat RENUNGAN KHUSUS untuk para wanita dan untuk aku sendiri….. D...

Bismillahirahmanirahim... "Kejayaan tidak datang bergolek " Betol kata2 tuu .. Usaha + Doa + Tawakkal = InsyaALLAH dibe...