06 January 2017

# Reviews # Shopback

- Hasil Beli Belah Guna Shopback -

Assalamualaikum and Hi.
Petang jumaat penuh barakah ni nak kongsi sesuatu yang indah! :)
Sebelum ni pernah up entry pasal kelebihan guna website Shopback ni tapi takpelah meh kita cerita lagi

Tahu tak apa dia Shopback ni? 
Okaylahh tak nak bagi anda berteka teki 
meh nak bagitahu : 

- Shopback ni adalah website yang  memberi pulangan tunai bila anda menggunakannya. 
Contoh anda mahu beli barangan di Lazada / Zalora / tempahan hotel, tiket kapal terbang, beli tiket wayang, beli barangan di Groupon dan lain lain lagi 
stores beli belah yang glamour ada dalam Shopback 


CARA - CARANYA MUDAH AJE : 

Pertama, SIGN UP. Percuma je sign up
Dah la percuma nanti anda dapat ganjaran lagi diberi RM 5!

 Tak caya tengok lah : 




Tiap kali nak buat pembelian, masuk melalui Shopback - Jangan tekan 'back' semasa sedang buat belian, kena sehala 

Anda masuk melalui Shopback.
Pilih stores yang anda nak > Beli Belah dan Buat pembayaran > Dapat Tunai dari Shopback. 

Serius ni bukan MLM tau. Haha saya sendiri suka guna, dari awal tahun 2016 lagi saya guna. Bukan untuk beli belah aje yang ada. Banyak weh stores yang ada, tengok gambar bawah ni : Yang pasti semua popular ๐Ÿ˜ 



Okay berbalik pada tajuk. 
Baru nak masuk isi. 
Tadi pengenalan baru, hahaha

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Ini kali ketiga dah saya cash out
Kalau anda rasa macam tak percaya, yelah dah dekat 1 tahun guna tak banyak pun amaun saya kumpulkan dari Shopback kan, anda silap. 

Saya ni bukan kuat mana nafsu shopping tapi beli belah juga, tapi benda penting je selalunya. Hahaha yeke boleh percaya ke? 

Bagi saya berbaloi dah hasil tu,
(rujuk gambar bawah)
 Shopback ni fungsinya berjimat cermat sambil beli belah ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Paling best,  saya suka tempah hotel guna Booking.com ke Agoda, AirasiaGo, cashback hotel selalunya tinggi.

 Contoh harga hotel RM 120, 
Shopback buat promosi cashback 8%, 
saya dapat lebih kurang
 RM 9.60 pulangan. 

Tu baru satu kali guna! 

Belum masuk pembelian barangan rumah di Lazada dan lain - lain

Ada pending, ada Redeemable. Ia lain stores lain tempoh hari untuk keluarkan selalunya 1 bulan, 2 bulan tempoh nak matang tu. Hahaa

------------

Malas nak cerita panjang. 
Layan gambar je. Nanti risau anda tak faham pulak kalau meleret panjang. ๐Ÿ˜‚


Email dari Shopback,
 selalu dapat email promosi. Cashback diberi ni tak sama tau, kadang tinggi kadang rendah ditawarkan


Ada haritu promosi :
 Via Shopback tempah hotel di Agoda - dapat cashback RM 30!

Seriuss geram kan ๐Ÿ˜‚


- My Account boleh tetapkan 
akaun bank anda dan lain lain maklumat disini -



–––––––––––––


Nah,
Bukti Shopback pernah masuk
 ke akaun bank 
saya.  
Ada lagi malas nak screenshot banyak



KESIMPULAN : 


Shopback is trusted website

Paling best bila tiap tindakan dibuat : 

Contoh amaun yang dah boleh untuk  request payout, memang Shopback akan inform kat email. Masa dah masuk ke dalam akaun bank pun Shopback turut inform pada kita๐Ÿ˜

Bagus kan?


Jika anda seorang kaki shopping, boleh lah sangat dianjurkan guna Shopback memang anda akan terasa dan akan cakap macam ni :

"kenapalah aku tak mula guna dari dulu menda alah ni" Hehehe


Apa lagi tungguu tu . . . 
Sign Up lah Shopback, 
dan tiap kali nak beli belah jangan lupa masuk via Shopback k!
๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Link Sign Up

Link penuh cerita pasal shopback :
SINI 



Terima kasih baca! 

1 comment:

  1. Memang berbaloi shopping di shopback... Otomen yg pada mulanya tak suka sgt online shopping dah tersuka bila wife otomen tunjukkan

    ReplyDelete

Komen yang membina sangat dihargai

Terima kasih bagi yang meninggalkan komen dan blogwalking

INSTAGRAM

CARI PENGINAPAN

Booking.com