October Book Giveaway by Blog Siqahiqa - Husniey Husain

Monday, 23 October 2017

October Book Giveaway by Blog Siqahiqa



Assalamualaikum,


Hai lama rasanya husniey tak join giveaway,


Jom pakat ramai ramai meriahkan giveaway dari Siqah Iqa, antara blogger yang husniey suka baca penulisan beliau..
Mudah difahami dan mesti ada nilai murni dan isi kandungannya yang punya manfaat

Rasa macam duk bersembang je bila baca post beliau,  haha ๐Ÿ˜‚


Klik pada banner di bawah,
untuk join giveaway by Siqah Iqa



Giveaway ini akan berlangsung selama sebulan dari 12/10/2017 hingga 12/11/2017 

Jom sama sama meriahkan! ๐Ÿ˜˜ 



15 comments:

  1. good luck. nak join jgak la. lama tak join giveaway ni :)

    ReplyDelete
  2. Good luck!

    Btw, kenapa Cbox locked eh?

    ReplyDelete
  3. Good luck husniey. Ana join juga :)

    ReplyDelete
  4. Good luck! Aira pun join jugak :)

    ReplyDelete
  5. Hehe. Terima kasih Husniey join GA pertama Siqah. Best of luck :D

    ReplyDelete
  6. Salam singgah. Awak dijemput join GA saya! Banyak hadiah nak bagi ni ;)

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  7. join jugak GA ni, good luck tau :D

    ReplyDelete
  8. join jugak GA ni, good luck tau :D

    ReplyDelete
  9. best of luck tau. btw ray follow sini kay #206
    sudilah dtg jenguk blog ray n jgn lupe follow jugak ye. hehe

    ReplyDelete
  10. hi.. saya singgah sini dari blog diarialialiyana.blogspot.my

    ReplyDelete

Komen yang membina sangat dihargai.
Terima kasih bagi yang meninggalkan komen dan membaca penulisan saya. InsyaAllah, akan saya kunjungi blog anda semula.

INSTAGRAM

CARI PENGINAPAN

Booking.com