Dr Beau: Serum Natural Oil Penyelesaian Masalah Kulit Jerawat Jeragat - Husniey Husain

Breaking

Husniey Husain

Menulis Dari Hati, Via Jari Jemari

Post Top Ad

Thursday, 28 February 2019

Dr Beau: Serum Natural Oil Penyelesaian Masalah Kulit Jerawat Jeragat

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Kulit tanpa cela adalah idaman bagi setiap kaum wanita. Mungkin kini turut menjadi idaman para lelaki (sebab itu ramai lelaki muka kulit licin sekarang kalah perempuan) hehe. 


Yang paling penting ialah anda kena konsisten menjaga rutin seharian dalam merawat kulit wajah. Lagi yang perlu dititikberatkan ialah bagi kulit yang sensitif dan bermasalah. Kena konsisten jaga rutin baru kulit makin okay tanpa cela. Jangan assume kulit yang bermasalah selama bertahun - tahun akan mulus elok dalam masa sebulan dua tau.

📍 Do You Know Your Skin Type?

1- Dry Skin: It feels tight in morning may be itchy and may have rough or flakey patches
2- Oily Skin: Pores are enlarge and produces oils in the T-Zone and cheek area also have black head and white head

3- Combination Skin: Usually dry on the cheeks but oily in T-Zone. Enlarge pores on the nose. Cheeks dry to normal.
4- Normal Skin: Devy appearance and no major issue


Mari berkenalan dengan Dr Beau Pure Natural Oil. Haa sebenarnya ini merupakan produk best yang berkesan pada husniey. Tahun lalu husniey pernah menggunakan dan memang nampak kesan positif setelah menggunakannya. So kini repeat semula lah. 



Diperkaya dengan pelbagai bahan ekstrak minyak semulajadi dari tumbuhan. Bertindak untuk melembapkan kulit, melindungi serta merawat kulit wajah yang bermasalah seperti kulit kering, kulit berjeragat akibat sinaran UV, dan kulit berjerawat. Menarik bukan?

Bahan Terbaik Serta Fungsi Yang Terdapat Pada Dr Beau Serum 

  1. Vitamin E - Bertindak untuk merawat kulit
  2. Rosehip Oil - Melembut, melembap, melindungi kesihatan kulit
  3. Argan Oil - Bagus untuk kulit kering
  4. Almond Oil - Rawat sel kulit mati
  5. Apricot Kernel Oil - Kaya dengan vitamin A, C dan E yang bertujuan melindungi kulit dari menua dan rosak akibat kesan sinaran matahari





  • Wheat Germ Violet - Kaya dengan sumber Vitamin E, A dan D
  • Evening Primrose Oil - Mengandungi Omega 3 bagus untuk kulit sensitif kerana kulit akan rasa segar dan selesa.


Cara Menggunakan Dr Beau Serum 

Sangatlah mudah cara penggunaan Dr Beau Serum ini. Sebelum sapu pada muka pastikan anda dah buat bersihkan muka. Lap kering kawasan muka. Ambil satu tiub gel soft gel tu, tarik hujungnya. Boleh habiskan satu tiub tu atau pun nak jimat boleh pakai dua kali. 


Jemput tonton video Cara Pakai Dr Beau Serum di YouTube Channel Husniey. 

Calitkan pada kawasan sekitar muka dan leher. Boleh gunakan serum ini pada waktu malam sebelum tidur. Atau pada waktu siang. Menariknya lagi, ia juga boleh digunakan sebagai makeup base. Calit sedikit dan ratakan. Biar seketika dah rasa ia serap dengan begitu cepat. Dap dap tepuk sikit biar ia rata. Kalau pakai sebelum tidur boleh terus tidur je tak perlu tanggalkan. 

Ramai Testimoni Berjaya Rawat Kulit Sensitif 


Parut makin pudar, kulit lebih cerah dan tampak berseri dari biasa. Masalah kulit kering selesai, tona kulit makin sekata ia antara respon positif bila dah mencuba Dr Beau Serum. Ada banyak lagi testimoni menarik. Ia juga jadi kegemaran selebriti di Malaysia.











Husniey juga rasa teruja bila sapu serum ini, cepat betul meresap ke dalam kulit wajah. Kawasan yang ada kulit kasar dia jadi lembut dan parut makin pudar. Liang pori yang terbuka juga turut respon positif. Ada juga sapukan pada wajah tuan suami. Dia ada blackhead, cepat surut weh. Nampak smooth je. Alhamdulillah. 

Untuk Maklumat Lanjut
Maklumat Syarikat
Teja Herbs (002215435 -D)
No. 16-1 Jalan Equine 10C, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

Website: www.drbeau.com.my 
Facebook Page: drbeau malaysia
Instagram: drbeau_official
Whatsapp: 0169633443

4 comments:

  1. Serum antara yg wajib kita pakai kan Husniey. Banyak kebaikan lagi2 kalau dari bahan2 semualajadi mcm dr beau ni.

    ReplyDelete
  2. best sgt guna dr beau nie, sgt recomend

    ReplyDelete
  3. terasa mcm nak cari dan cuba jugak produk ni..ramai sungguh yg kata best...

    ReplyDelete

Komen yang membina sangat dihargai.
Terima kasih bagi yang meninggalkan komen dan membaca penulisan saya. InsyaAllah, akan saya kunjungi blog anda semula.