Penawar Resdung Mujarab | Tablet Resdung Tok Melah - Husniey Husain

Wednesday, 21 March 2018

Penawar Resdung Mujarab | Tablet Resdung Tok Melah


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
Husniey nak tanya ni betul tak gejala resdung mengganggu aktiviti seharian dan menyebabkan anda merasa tidak selesa? Sememangnya rata-rata dalam masyarakat kita mempunyai masalah resdung, tanda-tandanya seperti
  • Gatal di kawasan mata, hidung, telinga 
  • Mata dan hidung seringkali berair 
  • Kerap bersin apabila terkena habuk 
  • Hidung sentiasa selesema waktu awal pagi / waktu sejuk  
  • Nafas berbau 
  • Hidung tersumbat 
  • Banyak timbul jerawat

Terdapat banyak lagi gejala pada masalah resdung dan jika dibiarkan tanpa mencegah atau merawat akan mendatangkan kesan yang boleh membawa mudarat seperti kurang pendengaran dan kabur penglihatan

PENAWAR MASALAH RESDUNG


Memperkenalkan, Tablet Resdung Tok Melah penawar bagi masalah resdung. Kali ini husniey nak berkongsi tentang produk tablet resdung yang sedang hangat diperkatakan dan husniey juga sudah mencubanya sejak beberapa minggu yang lepas. Teruskan membaca entri ini husniey ada selitkan review ikhlas ๐Ÿ˜Š


Bahan-Bahan yang terdapat dalam TRTM


Tablet ini mengandungi bahan semulajadi iaitu habatussauda, kulit kayu manis, epal, delima, rasberi, kurma, oren dan vitamin c.
Istimewanya produk ini adalah diformasi khas dalam bentuk tablet supaya mesra kanak-kanak. Sesuai untuk kanak-kanak yang berumur 6 tahun ke atas dan orang dewasa. Husniey jatuh cinta pada rasa tablet ini, biasanya kalau sebut je ubat memang husniey jenis yang agak liat nak menghabiskannya tapi tablet resdung ini husniey berjaya mengamalkannya.

Rasa tabletnya yang manis dan sedikit masam gabungan rasberi dan oren husniey suka masa masam manis. Nak makan pun tak susah, cuma perlu kemam kemam je dan tak perlu nak sediakan air atau sudu. Mudah bukan? ๐Ÿ˜

KHASIAT TABLET RESDUNG TOK MELAH


Menghentikan kegatalan hidung, telinga, mata, tekak serta badan
Menghentikan kekerapan bersin & melegakan hidung tersumbat
Meningkatkan prestasi imunisasi badan & sistem pernafasan
Anti radang serta melegakan selsema
Mencegah serangan asma
Mengurangkan kolestrol & anti toksid
Membantu mengurangkan masalah kelemumur berkerak
Merawat jerawat di wajah & badan akibat resdung

MAKLUM BALAS SELEPAS MENGGUNAKAN TRTM

Wah banyakkan khasiatnya? Ianya terbukti berkesan seawal 3 hari. Husniey suka sangat TRTM ni, memang tak susah nak mengamalkannya. SEDAP, SENANG DIMAKAN. Rasanya seperti makan vitamin sahaja, tak pahit langsung. Sesuai juga untuk diamalkan kanak-kanak yang berusia 6 tahun ke atas. Husniey perasan sejak amalkannya, merasa kesan lega pada kawasan hidung, selalunya dalam hidung ni tersumbat tapi sejak amalkan TRTM ini nak bernafas pun smooth je.
Selain itu di pagi hari husniey selalunya alami bersin, tapi lepas makan je tablet ni bersin akan berkurangan. Lagi perubahan yang husniey rasakan hingus tidak lagi pekat, maaf kalau tetiba anda terbayang pulak kan. Kebanyakan orang ada masalah selsema ni kan, husniey punya cecair tu agak pekat (tidak berwarna okay).. Ia jernih sahaja, sebelum ini sering berhadapan masalah agak sukar nak hembus keluar, bila amalkan tablet ni dah senang nak membuang cecair itu. Haa gitu..
Tak percaya lagi? Okay, jom kita lihat testimoni dibawah ini 


Baca testimoni ini, klik pada gambar untuk melihat dengan lebih jelas

Kalau bersin cepat berhenti, tak perlu ubat tahan gatal lagi!

Keluar kahak yang pekat. Wow kesan yang menakjubkan


SABUN RESDUNG TOK MELAH 



Selain produk berbentuk tablet juga terdapat sabun resdung tok melah.
Haa ini bukan sebarang sabun ya. Ini sabun memang mujarab. Suami husniey yang memakainya dan husniey melihat kesan positif pada kulit mukanya seperti kelihatan kulit muka lebih anjal dan pori di muka kelihatan mengecil. Tuan suami pun ada mengatakan mukanya rasa lebih segar dan kurang berminyak

Bahan-bahan yang terdapat di dalam Sabun Resdung Tok Melah ini dirumus khas dari bahan semulajadi iaitu kulit kayu manis, essential oil, cengkih dan juga ekstrak kunyit. Tiada bahan berbahaya dan ibu hamil juga boleh menggunakannya

Keistimewaan sabun resdung ini adalah dapat mengurangkan masalah kegatalan di muka, dan hidung, mencerah serta melembapkan kulit wajah, menghalus dan menganjalkan, mengecutkan jerawat yang tumbuh, mengembalikan tona asal, mengurangkan cela pada wajah, dan juga mencegah kedutan dan kulit kusam



HARGA

Tablet Resdung Tok Melah 

RM 49.00 (SM) 

RM 59.00 (SS)

Sabun Resdung Tok Melah
 RM 15.90 (20g)


Kepada yang berminat ingin membeli merawat masalah resdung, 
anda boleh mendapatkan segera dari Stokis dan Agen yang Sah.
Berita baik bagi anda semua 2000 pembeli terawal akan mendapatkan secara percuma sabun resdung tok melah, cepat dapatkan sekarang ya! 


UNTUK MAKLUMAT LANJUT

Facebook: 

>> HQ Tablet Resdung Tok Melah <<

Instagram:

>> HQ Tok Melah Chewable Tablet <<


No. Telefon:
013-4942566


#PenawarResdungViral #KemamKemamRasberi

14 comments:

  1. Boleh recommend pada adik2 dan family yg ada resdung kuat ni. Bahan2 dia pun bagus sgt tu husniey.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah bahan bahan dia pun okay, semulajadi..

      Delete
  2. kalau rasa sedap tu yg nak mkn :-)

    ReplyDelete
  3. Memudahkan terutama untuk kanak-kanak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak pc, mesra kanak-kanak. 6 tahun ke atas boleh dimakan

      Delete
  4. mudahnya bila dibuat tablett ni jadi tak ler sesiapa yg ada resdung tu cuak nak cuba kan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah rasanya masam manis.. Mudah diamalkan ๐Ÿ˜

      Delete
  5. senang sangat ada tablet gini... nanti nak try jugak la

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, setakat ni x de masalah resdung..

    ReplyDelete
  7. bestnya ada tablet resdung sedap dimakan

    ReplyDelete
  8. busyra dh penah try ubat resdung ni. bagus juga. kena amalkan selalu. InshaAllah okay.

    ReplyDelete
  9. rabia ada resdung jugakk...pagi2 jer dah bersin.

    ReplyDelete

Komen yang membina sangat dihargai.
Terima kasih bagi yang meninggalkan komen dan membaca penulisan saya. InsyaAlla, akan saya kunjungi blog anda semula.

INSTAGRAM

CARI PENGINAPAN

Booking.com