Mencetak Baju Rekaan Sendiri Secara Online, Mudah Sangat Di Custom.MY - Husniey Husain

Thursday, 15 August 2019

Mencetak Baju Rekaan Sendiri Secara Online, Mudah Sangat Di Custom.MY


Mencetak Baju Rekaan Sendiri Dengan Kuantiti Banyak, Mudah Dengan Custom.my | Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kalian. Setiap kali ada majlis atau program yang besar pasti tercari - cari produk seperti baju yang direka khas untuk majlis diadakan. Yelah kan zaman sekarang setiap majlis pasti ada tema tema yang gempak direka oleh penganjur.



Selalunya syarikat yang besar pasti mengadakan Hari Keluarga sebagai acara tahunan untuk menghargai pekerja, staf, atau krew. Bila punya baju custom made yang direka khas untuk tujuan sesuatu acara, maka majlis tersebut akan lebih meninggalkan kesan dan menjadi lebih meriah!

Jom Mencuba Servis Mencetak Baju  Custom.MY 

Kalau dahulu seringkali rungsing dekat mana nak cetak baju, mana nak pilih design lagi. Nak bandingkan harga. Banyak perkara yang perlu dilakukan sebelum siapnya baju bagi sesebuah acara. Huih kan susah tu. Jangan lagi pening kepala. Anda boleh mencuba servis di Custom.MY yang boleh didapati dengan pelbagai jenis material tshirt. Tshirt berkolar, tshirt tak berkolar. Inginkan tshirt yang cetak penuh? Pun boleh. Serius geram tengok banyaknya pilihan Tshirt.




Produk menarik dengan design yang anda reka sendiri. Mudah, cepat dan tidak ada minima order. Mencetak lebih 70 jenis produk. Antara jenis produk pakaian yang boleh dicetak dengan Custom.MY;
  • Sport Shirts
  • Men Fashion 
  • Women Fashion 
  • Jacket & Hoodie 
  • Kids & Baby 
  • Tshirt full print 
  • Topi 
  • Jersey basket



Selain menyediakan khidmat mencetak pelbagai jenis material tshirt. Mereka turut menyediakan servis mencetak barangan lain seperti sticker, canvas, tote beg, aksesori banyak lagi. Yang paling best kalau buka laman web custom.my ini lengkap dengan pelbagai keterangan. Boleh baca info lanjut di ruang FAQ: https://custom.my/site/faq


Terdapat pelbagai syarikat korporat yang sudah menggunakan khidmat percetakan daripada Custom.My, antaranya
  1. Universiti Teknologi Petronas (UTP)
  2. Universiti Kuala Lumpur (UNIKL)
  3. Universiti Selangor (UNISEL)
  4. iFlix
  5. CIMB Foundation
  6. KPTM
  7. MAPS

Untuk maklumat lanjut jika ingin melihat hasil kerja boleh dilihat pada media sosial serta jika ingin menghubungi pihak custom.my, rujuk di bawah

Waktu Urusniaga:
9.00 pagi hingga 6.00 petang

Alamat:
Custom My Printing Sdn Bhd (1210459P)
No 46A, Hala Taman Meru II
Meru 2B 30020 Ipoh, Perak,
Malaysia 
Lat Long :4.661083, 101.067278

Website: https://custom.my/my
Facebook: facebook.com/custommalaysia
Instagram: instagram.com/custom_my
Email: info@custom.my
Whatsapp: 013-484 5800
Line: 013-484 5800

9 comments:

  1. sekarang semua hanya dihujung jari jer kan

    ReplyDelete
  2. Inilah masanya nak kreatif kan Husniey.

    ReplyDelete
  3. wah bagus nie dah boleh custom sendiri..

    ReplyDelete
  4. mudah sekarang nak apa-apa semua dihunjung jari order bayar siap sampai depan rumah jer..

    ReplyDelete
  5. owh bestnya macam2 jenis baju ada. takdalah terhad pada tshirt je

    ReplyDelete
  6. Wah menanya.. buat hadiah pun ok gak.kan

    ReplyDelete
  7. I think I saw someone posted about this before. This is a very helpful way to create your own customized product. Thanks for the info :)

    ReplyDelete
  8. cool. i hope the quality is fine too

    ReplyDelete
  9. banyak pilihan kan sini. memang puas hati nk milih barang.

    ReplyDelete

Komen yang membina sangat dihargai.
Terima kasih bagi yang meninggalkan komen dan membaca penulisan saya. InsyaAllah, akan saya kunjungi blog anda semula.

Must Read

INSTAGRAM

CARI PENGINAPAN

Booking.com