GIVEAWAY SOUVENIRS PULAU JEJU BY SITIYANGMENAIP & SALBIAHM - Husniey Husain

Wednesday, 31 January 2018

GIVEAWAY SOUVENIRS PULAU JEJU BY SITIYANGMENAIP & SALBIAHM





Assalamualaikum, 
Harini hari terakhir giveaway dari Siti Yang Menaip dan Salbiah M
Husniey nak mengambil kesempatan ini untuk join juga..

Best tengok hadiah dari Jeju tu..
Husniey suka betul baca blog Siti Yang Menaip
All about Travel semuanya best
walaupun destinasi tu bukanlah dalam my wishlist tapi suka baca pengalaman orang,
mana tahu one day akan sampai sana jugak kan
so bolehlah kita rujuk entri entri tersebut

Moga ada rezeki.. 

18 comments:

  1. singgah dari GA yg sama
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2018/01/giveaway-souvenirs-pulau-jeju-by.html

    ReplyDelete
  2. Mana tahu souvenirs dari Jeju tu rezeki Husniey...moga berezeki ya..

    ReplyDelete
  3. HAAAAI !! ada sesuatu untuk anda disini :

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2018/02/senarai-pemenang-giveaway-souvenirs.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you CT! 😍
      Alhamdulilah rezeki husniey

      Delete
  4. Thanks join GA dan follow blog kami ye. Jangan lupa check senarai pemenang di http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2018/02/senarai-pemenang-giveaway-souvenirs.html.

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya,jemput singgah ke laman blog sy http://www.vitaminwawa.com/,terima kasih...

    ReplyDelete
  6. Good luck husniey. Boleh lah plan ke jeju pula lps ni. Dah ada direct flight pun skrg ni. 😍

    ReplyDelete

Komen yang membina sangat dihargai.
Terima kasih bagi yang meninggalkan komen dan membaca penulisan saya. InsyaAllah, akan saya kunjungi blog anda semula.

INSTAGRAM

CARI PENGINAPAN

Booking.com