Kayliz Granola | Membekalkan Tenaga Anda - Husniey Husain

Tuesday, 23 January 2018

Kayliz Granola | Membekalkan Tenaga Anda




Assalamualaikum dan Salam Sejahtera!
Pada kali ini husniey ingin berkongsi produk makanan yang sedang hangat di pasaran.
"Delicious Healthy meets"
Itulah perkataan yang mengungkapkan rasa pada Kayliz Granola Oat ini

Apakah itu Granola?

Granola Oat ialah makanan yang terdiri daripada bijirin, buah buahan yang kering, oat dan madu Ianya sudah terlebih dahulu berkembang di negara negara Eropah. KayLiz Granola telah diasaskan oleh syarikat tempatan iaitu, Care Liz Resources yang berpangkalan di Negeri Sembilan beralamat No.1723, Lorong 40 Taman Villa Lavender Height, 70450, Seremban

Menariknya produk cereal Kayliz ini dikombinasikan bersama bahan-bahan yang berkhasiat.
Info penting yang perlu diketahui jika mengambil Kayliz Granola 1 jam hingga 30 minit sebelum melakukan senaman dapat menambah baik tenaga! Terbaik kan?




Ianya juga mudah disediakan. Sesuai untuk yang mempunyai gaya hidup agak sibuk seperti pelajar, atlet dan yang bekerja sepenuh masa. Jom kita lihat keistimewaan yang terdapat pada Kayliz Granola

- Bebas kolestrol
- Tiada pewarna tambahan
- Tiada gula tambahan
- Tiada perasa tambahan
- Membekalkan tenaga, lemak yang baik, protein yang berkualiti, serat tinggi, mineral dan vitamin



Cara Menyediakan Kayliz Granola

Terdapat dua cara menyediakan yang Husniey kongsikan di dalam video di bawah ini
Senang, cepat dan mudah!
Nampak terliur tak, sedap tengok Husniey makan kan? Hehe


Review Ikhlas tentang Kayliz Granola

Pertama, Husniey suka pada rasanya yang rangup. Great product, I'm in love with first impression! Kalau husniey terasa malas nak menyediakan sarapan kini tidak susah lagi bila ada Kayliz Granola cuma makan bersama susu segar. Si suami juga turut menyukai Kayliz Granola sebabnya dia jenis yang tak gemar nak bersarapan dengan makanan yang berat di awal pagi dengan pengambilan Kayliz Granola setiap pagi memudahkan urusan harian kami dan cukup merasa bertenaga untuk pergi bekerja dan menguruskan urusan harian. Kedua, rasa Granola oat ini unik dan tak manis. Just nice! 😍

Harganya berpatutan dan mampu dimiliki cuma RM 17.90 sepaket
Dengar kata sekarang sedang berlangsung promosi jadi bagi yang berminat untuk membeli produk Kayliz Granola rujuk maklumat dibawah ini


Hubungi di talian 011-1090 6902 @ 019 6255 010




12 comments:

  1. Hana biasanya sarapan pagi minum Nestum je ^^ heheh bila terbaca ni rasa nak try pulak...

    ReplyDelete
  2. Kak ayu makan ratah gitu jee. Sedap. πŸ˜ƒ

    ReplyDelete
  3. Mmg sedap. Ain mkn macam tu je. Jadikan sebagai snack. Makan sambil layan movie. Terbaikkk

    ReplyDelete
  4. Alahai sedapnya nampak kayliz granola ni. Healthy snack lg tu. Nak try juga lah.

    ReplyDelete
  5. Menarik la Husniey...tertarik pulak kak PC...

    ReplyDelete
  6. sedap sangattt even just tgok gmbr

    ReplyDelete
  7. sedap nyaaaa leh tryyy
    follow sini #279

    ReplyDelete
  8. sgt berkhasiat utk sarapan anak2 n keluarga...

    ReplyDelete

Komen yang membina sangat dihargai.
Terima kasih bagi yang meninggalkan komen dan membaca penulisan saya. InsyaAllah, akan saya kunjungi blog anda semula.

INSTAGRAM

CARI PENGINAPAN

Booking.com