18% Pulangan Tunai sempena Kempen Hari Gaji Shopee dari 26 hingga 28 Februari - Husniey Husain

Friday, 23 February 2018

18% Pulangan Tunai sempena Kempen Hari Gaji Shopee dari 26 hingga 28 Februari



Buat hal lagi Shopee, tahu tahu je kan rakyat Malaysia semua akan menerima gaji! 
Husniey kalau dah masuk ke aplikasi Shopee memang merasa teruja dan tidak sedar lama betul membelek aplikasi Shopee,sangat banyak pilihan barangan dan harga yang ditawarkan berpatutan. 
Sesuai untuk yang tiada masa untuk keluar membeli belah kerana kekangan masa bekerja
Tak perlu susah lagi jia anda mahu membeli barangan keperluan diri
Jimat masa dan wang πŸ‘
Pilih, bayar, dan tunggu barang anda tiba di pintu rumah. Wah seronok kan πŸ˜
Tahukah anda? Aktiviti membeli-belah ini menunjukkan peningkatan semasa waktu makan tengah hari dan selepas makan malam dengan rekod trafik tertinggi antara pukul 12.00 tengah hari hingga pukul 1.00 tengah hari dan dari pukul 8.00 malam hingga 9.00 malam. Bagi menyelesaikan pembelian, pembayaran berbentuk pemindahan wang secara dalam talian merupakan cara pembayaran paling popular diikuti oleh pembayaran menggunakan kad kredit dan debit dan seterusnya, pemindahan bank



KUALA LUMPUR, 21 FEB 2018 - Shopee, platform e-Dagang terkemuka di Asia Tenggara dan Taiwan akan melancarkan Kempen Hari Gaji dari 26 hingga 28 Februari 2018 - satu inisiatif yang didorong oleh tabiat membeli-belah pengguna dalam tempoh penerimaan gaji. Pengguna Shopee boleh menikmati pelbagai tawaran hebat dan potongan harga sepanjang kempen ini, termasuk pulangan tunai sebanyak 18% berbentuk syilling Shopee atas produk promosi. Bagi setiap pembelian RM1, pengguna akan menerima 18 syiling Shopee yang memberikan lebih ganjaran dan penjimatan.
“Tahun lepas, kami mendapati purata peningkatan sebanyak 25% dalam bentuk jumlah transaksi sepanjang tempoh penerimaan gaji iaitu dari tarikh 25 hingga 31 setiap bulan. Aliran ini mendorong kami untuk melancarkan Kempen Hari Gaji dan skema pulangan tunai 18% yang membolehkan pengguna setia kami berjimat semasa waktu kemuncak aktiviti membeli-belah,” kata Ian Ho, Pengarah Urusan Serantau Shopee. 

Berikut merupakan kategori popular sepanjang tempoh penerimaan gaji :

No
Kategori
Kategori Kecil
1
Mobil & Gajet
Sarung & Pelindung; Audio; Bank Kuasa & Bateri
2
Kesihatan & Kecantikan
Produk Kecantikan Kulit; Makanan Tambahan; Berus & Peralatan Solek
3
Permainan, Kanak-kanak & Bayi
Fesyen Kanak-kanak; Permainan & Pendidikan; Perkakas untuk Makan & Penyusuan
4
Pakaian Wanita
Baju; Pakaian Dalam & Pakaian Tidur; Gaun
5
Perabot & Perhiasan Rumah
Hiasan Dalaman; Tempat Menyimpan untuk Dapur; Kelengkapan Bilik Tidur





Shopee memulakan keraian sempena hari penerimaan gaji ini dengan jualan pra-kempen bermula dari 21 Februari yang membariskan tawaran eksklusif daripada jenama terkemuka seperti Elianto, Pro Shop, Reckitt Benckiser dan banyak lagi. Sepanjang 3 hari kemuncak kempen 
(26 hingga 28 Februari) ini, pengguna boleh menikmati tawaran hebat atas lebih 5,000 produk dari kategori terpilih termasuklah Mobil & Gajet; Kesihatan & Kecantikan; Permainan, Kanak-kanak & Bayi; Perabot & Perhiasan Rumah; Perkakas Rumah;
Barang Runcit & Haiwan Peliharaan; Fesyen Wanita dan Fesyen Lelaki.
Shopee juga turut bekerjasama dengan jenama seperti L’Oreal, Nestle, Big Pharmacy, Bagstation, 
XES Shoes dan Vivo untuk memberikan penjimatan berganda untuk pengguna tegar Shopee di seluruh Malaysia.
Pada masa yang sama,
Jualan Murah Shocking Sale akan digandakan hingga 5 kali sehari sepanjang tempoh kempen yang menawarkan pelbagai produk kegemaran ramai pada harga yang amat rendah bagi tempoh terhad, hingga kehabisan stok. Wah! Amacam best tak? Gempak sungguh kempen yang dilancarkan oleh Shopee kali ini
Sepanjang kempen ini juga Shopee turut melancarkan permainan Facebook Live:
Edisi Hari Gaji pada 26 Februari pada pukul 2.00 petang yang membolehkan pengguna memenangi syiling Shopee dan hadiah utama berupa telefon bimbit Samsung Galaxy Note 8 bernilai RM3,999

Bagi menambahkan lagi keriangan kali ini, pengguna juga boleh menyertai Jualan Lelong Mobil Hari Gaji di shopee_mamak pada aplikasi Shopee sepanjang kempen dan berpeluang memenangi hadiah bernilai lebih RM4,000 termasuk sebuah Nubia M2 Lite, sebuah OPPO F5 dan sebuah Penyedut Hampagas Dyson. 
Sungguh luar biasa, syoknya banyak hadiah hebat dan promosi besar-besaran 
Anda semua jangan ketinggalan untuk menikmati 18% Pulangan Tunai sempena Kempen Hari Gaji Shopee dari 26 hingga 28 Februari


Untuk maklumat lanjut,
sila layari www.shopee.com.my
Muat turun aplikasi Shopee secara PERCUMA menerusi App Store atau Google Play

8 comments:

  1. bagusnya shopee ni siap bg tips lg kan...

    ReplyDelete
  2. kaki shopping online sure tk sbr nk grab promo ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan haruslah tak sabar dan kejap je borong dah harganya pun murah murah πŸ˜‚

      Delete
  3. Ana dh terjebak sama dgn shopee ni husniey. hari2 wajib buka apps shopee. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah Ana.. dah macam buka aplikasi media sosial duk belek belek barang.. haha

      Delete
  4. shopee mmg best.. mudah dan senang. busyra dah penah beli dengan shopee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Busyra.. Bestt lain dari yang lain 🌸

      Delete

Komen yang membina sangat dihargai.
Terima kasih bagi yang meninggalkan komen dan membaca penulisan saya. InsyaAllah, akan saya kunjungi blog anda semula.

Must Read

INSTAGRAM

CARI PENGINAPAN

Booking.com