Semua Orang Boleh Mula Berniaga Untuk Tingkat Ekonomi Diri! Program Nak Mula Berniaga

RichWorks lancar program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya Edisi Khas Nak Mula Berniaga 2021 Dalam dunia ini kalau nak menjadi seorang yang...


RichWorks lancar program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya Edisi Khas Nak Mula Berniaga 2021

Dalam dunia ini kalau nak menjadi seorang yang kaya raya (kaya jiwa, kaya harta) anda boleh pilih untuk menceburi bidang perniagaan. Kadang makan gaji pun belum tentu boleh simpan kan. Cuma biasalah tiap perniagaan ada pasang surut. Zaman dah berubah boleh lihat ada anak muda yang sudah berjaya menjadi usahawan jutawan. Tak pelik sebenarnya dan tiada perkara yang mustahil. Kalau anda pernah mengikuti program yang dianjurkan oleh Richworks, mesti pernah dengar banyak cerita-cerita kejayaan para usahawan secara langsung di pentas. MasyaAllah kagum kan.


Semuanya bermula dengan mengubah sikap diri. Paling penting kena tahu formula dan kena konsisten melakukan perubahan. Contohnya baiki hubungan dengan Allah, berkawan dengan circle yang positif dan banyak lagi yang diajarkan oleh Datuk Wira Dr Azizan Osman. Sikit sebanyak cara berfikir dan persepsi kita akan berubah. 

.

KUALA LUMPUR - Semua orang boleh mula berniaga dan menjana pendapatan bagi tingkatkan ekonomi diri sama ada melakukannya secara sepenuh masa atau sampingan walaupun dalam tempoh pandemik ini.Timbalan Naib Presiden Kanan RichWorks International Sdn. Bhd. (RichWorks), Radz Mohd berkata, sebenarnya banyak peluang yang ada untuk jana pendapatan dalam era digitalisasi ini dengan ramai orang meluangkan banyak masa secara online seperti media sosial. Bagaimanapun katanya, sebahagian usahawan juga tidak tahu cara untuk mula berniaga dengan betul menyebabkan tak mendapat hasil seperti diharapkan.


“Ada segelintir daripada mereka ini hanya mula bisnes sebab terikut kawan ataupun nak keuntungan cepat yang akhirnya buatkan ia tidak bertahan lama. Sebab itu, ada yang tukar-tukar bisnes macam tukar baju.


“Tapi semua ini dapat diubah jika kita mula berniaga dengan asas dan prinsip yang betul bagi seseorang usahawan itu dapat menghasilkan jualan dari ratusan, ribuan, hingga ratusan ribu ringgit, insyaAllah,” katanya ketika ditemui pemberita selepas pelancaran Program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya - Edisi Khas Nak Mula Berniaga di sini, hari ini.

 

RichWorks juga membawakan secara langsung pelancaran ini menerusi Facebook Page, YouTube dan Instagram Azizan Osman dengan pelbagai aktiviti dan perkongsian usahawan selama 8 jam secara terus-menerus.


Pelancaran ini juga bersempena dengan Inner Circle Meeting (ICM) dihadiri lebih 300 ahli Titanium berada di bawah program permentoran RichWorks bersama Mentor Keusahawanan dan Pakar Pemasaran No 1 Asia, Datuk Wira Dr Azizan Osman yang diadakan dengan kebenaran pihak Majlis Keselamatan Negara (MKN) dengan pematuhan prosedur operasi standard (SOP).


RichWorks sebagai syarikat penganjur acara dan seminar terbesar dalam keusahawanan dan pemasaran di negara yang diasaskan Azizan sejak 2008 telah melatih dan membimbing lebih 1.1 juta orang dalam pelbagai industri di dalam dan luar negara yang mana pada tahun lalu saja, 777 usahawan PKS yang dibimbing dalam program mentoring Spire dan Titanium berjaya menjana jualan melebihi RM2 bilion.


Tambahnya, RichWorks nak melatih dan bimbing lebih ramai orang untuk dapat membina bisnes yang berjaya di mana pun tahap mereka berada, baru bermula, berkembang dan nak meluaskan lagi bisnes berdasarkan pengalaman dan ilmu yang terbukti berhasil melahirkan ramai usahawan berjaya sejak ditubuhkan hampir 13 tahun lalu.


“Semua orang sebenarnya boleh berjaya dalam bisnes jika adanya formula MESTI. MESTI ini bermaksud mentor, ‘elmu’, sistem, tindakan dan impian.“MESTI ini jika diikuti sepenuhnya boleh elakkan usahawan itu daripada melakukan kesilapan-kesilapan yang boleh melambatkan kejayaan malah lebih teruk menyebabkan bisnes mereka melingkup,” jelasnya.


PROGRAM TAJAAN SEPENUHNYA, 

PERCUMA SAHAJA!


Sehubungan itu, Radz memberitahu, program Program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya -Edisi Khas Nak Mula Berniaga yang akan berlangsung pada 23 hingga 25 April nanti ditaja sepenuhnya RichWorks tanpa sebarang pembayaran perlu dibuat oleh para peserta. Bakal peserta cuma perlu membuat pendaftaran menerusi laman web di www.BinaBisnesBerjaya.com untuk menempahkan tiket untuk hadir program virtual online ini. 


“Mari kita beri peluang kepada diri sendiri, sertai dan dapatkan sebanyak ilmu terbukti berjaya yang dikongsikan nanti bagi bantu anda mula dalam bisnes. Mulakan langkah anda sekarang,” ujarnya lagi.


Rezeki Allah itu Maha Luas di langit di bumi, di dalam lautan dan di darat. Tahu tak yang terhad itu siapa? Kitalah. Sebenarnya tersangat banyak rezeki Allah boleh berikan kepada hambanya tapi hanya hamba yang terpilih saja yang dapat menadah dengan 'kolam yang besar'. Yakinlah bahawa Allah yang beri kita hidup pasti Dia akan memberi kehidupan. Dia Maha Kaya, apalah sangat nak bagi kekayaan kepada kita kan? 


Anda semua jangan lupa untuk mendaftar yer, peluang keemasan ini bukannya selalu. Program percuma! Marilah kita sama-sama upgrade ilmu, supaya minda lebih terbuka dan idea juga sentiasa bernas untuk memajukan perniagaan dan diri sendiri. 

Untuk Mendaftar Program Ini Layari Laman Web: www.BinaBisnesBerjaya.com


-

TENTANG RICHWORKS INTERNATIONAL

Richworks International Sdn Bhd adalah penganjur acara dan seminar terbesar di Malaysia dalam bidang pembangunan keusahawanan dan pemasaran. Sepanjang 13 tahun yang lalu sejak 2008, RichWorks telah melatih lebih dari 10,000 syarikat menerusi Master Coach Azizan Osman dan menarik lebih daripada 1,100,000 peserta dalam lebih 1,500 acara dan seminar live dan dalam talian (virtual online). Dengan rekod prestasi terbukti, strategi perniagaan dan program mentoring, RichWorks berjaya membantu membina beribu-ribu usahawan dan jutawan yang berjaya dalam tempoh 6-24 bulan.


Visi RichWorks adalah menjadi 'Netflix' Pendidikan Usahawan dengan 100 juta pelanggan menjelang 2025 dengan akses mudah ke kandungan berorientasikan results dan penyelesaian yang dipercayai di platform dalam talian - RichWorks.com untuk Inspire, Educate & Add Value kepada komuniti di seluruh dunia.


TENTANG DATUK WIRA DR AZIZAN OSMAN

Accredited Business, Marketing & Leadership Coach, Mentor & Strategist, Serial Entrepreneur & Best-Selling Author. Azizan, seorang World Class Business Educator dan Asia's No.1 Business, Marketing & Leadership Coach terkenal dengan keupayaan uniknya untuk membimbing anak muridnya sehingga mendapat peningkatan luar biasa dalam perniagaan dan beribu-ribu pemilik perniagaan dan usahawan telah berjaya menerusi strategi dan metodologi kejayaannya yang telah terbukti untuk meningkatkan pertumbuhan perniagaan mereka dari sifar hingga mencecah jualan berjuta-juta ringgit.

______________________________________


Richworks International Sdn Bhd

No. 77, Jalan Badminton 13/29 

Seksyen 13, 40100 Shah Alam

Selangor, MALAYSIA

Laman web: www.richworks.com

.

Hubungi Pihak Richworks

Tel: +601632346866

 (Media Penghubung - Md Azrin Rosly

+6012 696 2065 (Media Penghubung - Karini)

Emel: karini@richworks.com.my;

omkarini.rich@gmail.com; 

azrin.richworks@gmail.comYou Might Also Like

5 comments

 1. program percuma yang bagus kan...jom daftar

  ReplyDelete
 2. Wah! Rindu kelas Doc Azizan yang kita join tu! Memang tak rugi join Program diaorang!

  ReplyDelete
 3. Nak berniaga kena ada ilmu untuk kekal lama. Jadi banyak cara. Kejar lah peluang.

  ReplyDelete
 4. sumber rezeki 9/10 datang dari bisnes

  ReplyDelete
 5. Bagus ni program ni.. so yg mana nak berniaga perlu ada ilmu

  ReplyDelete

Komen yang membina sangat dihargai. Terima kasih bagi yang meninggalkan komen dan membaca penulisan blog ini.