Safi Shayla Kini dengan Teknologi Hijab Scalp Biotics untuk Rambut Sihat & Lebat

Bila sebut pasal penjagaan rambut ramai yang pening mencari solusi bagi masalah rambut. Memperkenalkan Safi Shayla, Pakar Rambut Wanita Berh...Bila sebut pasal penjagaan rambut ramai yang pening mencari solusi bagi masalah rambut. Memperkenalkan Safi Shayla, Pakar Rambut Wanita Berhijab (Hijab Haircare Expert), kini dipertingkatkan dengan teknologi pertama Breakthrough Hijab Scalp Biotics yang dikenali untuk mengekalkan keseimbangan & kesihatan mikrobiom kulit kepala bagi mencapai rambut berhijab yang lebih sihat & lebat.


Menjaga penjagaan khas & mantap untuk kulit kepala & rambut dan teknologi baharu Safi Shayla - Hijab Scalp Biotics kini tersedia untuk membantu. Sangat recommend kepada wanita yang berumur dari 18 -35 tahun masih tidak menggunakan syampu / produk penjagaan rambut khas. Terdapat beberapa jenis produk syampu Safi Shayla untuk mereka yang mengalami masalah kulit kepala, rambut yang berkelemumur, rambut gugur, rambut kering, berminyak, berbau.


Hasil penyelidikan Safi Research Institute (SRI), kesihatan mikrobiom kulit kepala wanita yang berhijab didapati kurang seimbang berbanding dengan kulit kepala yang tidak berhijab. Komposisi bakteria jahat yang ada pada permukaan kulit kepala adalah berlebihan daripada bakteria yang baik, akibat factor cuaca yang panas & lembap.


Ekoran daripada itu pelbagai masalah kulit kepala & rambut seperti kelemumur, rambut gugur & kulit kepala berbau & gatal mudah berlaku kepada yang berhijab. Oleh itu, rambut berhijab perlukan penjagaan yang mantap. Safi Shayla kini telah upgrade & diformulasi dengan rumusan revolusi teknologi Hijab Scalp Biotics, pertama di dunia.

Diinspirasi daripada Microbiome Science, ia dicipta khas dengan rumusan probiotik untuk membantu penumbuhan bacteria baik, bagi mengembalikan semula/ mencapai keseimbangan mikrobiom kulit kepala. Dengan kulit kepala yang sihat, rambut berhijab lebih sihat & lebat. Menarik lagi, diperkuatkan dengan 7 Habbatusauda Complex untuk membekalkan nutrien yang secukupnya kepada kulit kepala & rambut. 


Bagi membantu mengatasi masalah rambut kepam yang sering dialami oleh wanita berhijab, rangkaiannya juga dipertingkatkan untuk memberi haruman yang berpanjangan sehingga 72 JAM!!! walaupun berhijab sepanjang hari! Mulakan penjagaan mantap dengan syampu Safi Shayla. Tersedia dalam pelbagai variasi yang khas dirumus untuk mengatasi pelbagai masalah kulit kepala & rambut yang kerap dihadapi oleh rambut berhijab.


Top 5 Syampu Safi Shayla yang paling popular:


1. Syampu Anti Kelemumur Safi Shayla – berkesan mengatasi masalah kelemumur dengan menghilangkan 99.9% penyebab kelemumur, serta melegakan kegatalan kulit kepala dengan sensasi dingin

2. Syampu Kawalan Rambut Gugur Safi Shayla – menguatkan struktur rambut dari akar, kurangkan keguguran rambut & membaiki rambut yang rapuh3. Syampu Licin Terurus – melembut & melicinkan rambut yang kering dan susah diurus. Rambut licin, lembut & senang disikat, tidak lagi frizzy dan serabut!

 

4. Syampu Segar Bermaya – rasa segar dengan sensasi dinginnya, syampu ini akan membersih secara mendalam & kurangkan minyak kulit kepala agar rambut ringan, segar & bermaya
5. Syampu Itch Kontrol – hilangkan kegatalan kulit kepala segera dengan sensasi dingin agar rasa lega & selesa.

Rambut Sihat, Segar & Lebat Menjelang Raya / Kunci Tampil Menawan dengan Rambut Lebat Menjelang Raya. Bagi memiliki rambut yang sihat & lebat, adalah satu kewajipan untuk mereka yang bertudung/berhijab untuk menggunakan penjagaan rambut yang khas dirumus untuk berhijab.Sepertimana yang kita amalkan keseimbangan dari segi pengambilan makanan ataupun penggunaan tenaga selama bulan ramadan ni, adalah penting juga untuk memastikan keseimbangan kondisi kulit kepala supaya boleh tampil dengan rambut sihat, cantik & lebat (/raya nanti).


Kepada semua yang mencari, boleh mendapatkan produk Safi Shayla sekarang di pasaran, yang berdekatan anda seperti Mydin, Econsave, Lotus, 99 Speedmart, Giant, TF Value, Watsons, Guardian etc, ataupun dari laman e-dagang rasmi Wipro Unza di Shopee


#SafiShayla
#SafiMalaysia
#HijabScalpBiotics
#HijabHaircare
#AntiDandruff
#HairFallShampoo

You Might Also Like

0 comments

Komen yang membina sangat dihargai. Terima kasih bagi yang meninggalkan komen dan membaca penulisan blog ini.