Reveuse Medispa Terengganu (Anniversary & Promosi Hebat) - Husniey Husain

Wednesday, 31 January 2018

Reveuse Medispa Terengganu (Anniversary & Promosi Hebat)



Tahukah anda, Reveuse Medispa mempunyai 3 cawangan di Seremban, Kota Bharu dan Kuala Terengganu Reveuse Medispa menawarkan pelbagai rawatan untuk kulit muka


Untuk yang ada masalah 

MUKA JERAWAT! JERAGAT! KUSAM!

 ๐Ÿ‘ฉ‍⚕  

Pelbagai jenis rawatan yang ada disediakan di Medispa ini antaranya ialah :

MEDIFACIAL ๐Ÿคณ LED PHOTO, CARBON PEEL ๐Ÿ’† FRECKLES REMOVAL 
๐Ÿš’ FIRE AND ICE . ๐Ÿ‘ฉ MUKA BERSERI ๐Ÿ‘ธ TEGANG ๐Ÿ‘ฐ FLAWLESS ➕ GLOWING

Bermacam jenis rawatan yang ada di Reveuse Medispa 
Sempena 1st Anniversary pada 27 January 2018, Reveuse Medispa mengadakan promosi pakej besar-besaran untuk warga Terengganu, yang berminat bolehla menghubungi dan buat temu janji anda dengan Reveuse Medispa (Baca sampai habis, husniey ada sertakan maklumat lokasi dan nombor telefon) 



Harga terendah dari RM 499 Pakej E iaitu sebanyak 6 sesi Reveuse Therapy 
Terdapat rawatan : 24k gold therapy, Led Photo Modulation, Vitamin C, Facial, Oxygen Infusion Therapy 


Berkesempatan juga menghadiri event anniversary di cawangan Terengganu bersama blogger +sis gee 
Majlis yang dimulai dengan acara perasmian dikuti dengan persembahan nyanyian yang dimulakan oleh artis Terengganu Tengku Kamal dengan lagu Jampi
Disusuli pula persembahan tarian berkumpulan dan juga nyanyian oleh artis terkenal iaitu 
Nabilah Razali dengan lagu Cemburu dan Assad Mowtah dengan lagu berjudul Senyum 


Bersama sis gee dan anak anaknya, 
gambar kedua bersama Nabilah Razali




Acara majlis diteruskan dengan sesi beramah mesra dengan para hadirin oleh hos ceria dan riuh rendah 
Encik Aiman Hakim dan Encik Kamal 



Reveuse Medispa kini juga tampil mengeluarkan produk mereka sendiri iaitu Crystal Cleanser
Husniey dah cuba best sangat!
Kulit muka ni rasa tegang je, kurang berminyak 
parut jerawat makin pudar walaupun belum seminggu mencuba
Alhamdulilah..


- CRYSTAL CLEANSER KELUARAN REVEUSE MEDISPA -

Kelebihan Crystal Cleanser ini adalah :  

- Merawat sehingga ke dalam liang pori
- Membantu menyegarkan kulit
- Mengurangkan sebum @ minyak tersumbat dalam liang pori
- Membantu membuang sel kulit mati
- Boleh dibuat sebagai makeup remover
- Kulit lebih segar, lembut dan akan nampak lebih sihat 
- Selamat digunakan tiada bahan berbahaya 

Harga Asal RM 100 
Harga Promosi RM 60 


Maklumat Lanjut Tentang Reveuse Medispa 

Waktu Operasi 9.30 am - 6.30 pm 

Alamat 

PT 35450 Tingkat Bawah Dataran Austin Gong Badak, 21300 Kuala Terengganu 


Facebook Page https://www.facebook.com/Reveusemedispaterengganu/


Instagramreveusemedispa_terengganu


Nombor Telefon :  ๐Ÿ“ฑ 016 338 4886


8 comments:

  1. wahh bestnya event kat sana husniey,, tapi nape gambar kecik sangat .. tak nampok plok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meriah kak wani..Kecik ke, husniey buka kat laptop okay je ni ๐Ÿ˜‚

      Mungkin sebab satu kan banyak2 kot nampak kecik

      Delete
  2. bestnyaa manjakan diri.. btw CT nampak link CT di senarai bloglist.
    terima kasih.. CT da masukkan blog Husniey dalam bloglist CT jugak =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah dah lama add tu di bloglist hehe.. Terima kasih CT.. Salam ukhuwah ya dari Husniey ๐ŸŒธ๐Ÿ˜

      Delete
  3. Wah makin molek lah kulit husniey lepas ni. Makin flawless orang kata. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    Tahniah buat Reveuse Medispa atas ulangtahun tersebut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA alah takde nya flawless mana..
      Kulit sensitif ni berubah sokmo hehe

      Delete
  4. Bestnya dpt g event dan dapat cuba product. Makin cantik la lepas ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harapnya gitulah kak diah.. Takdelah nak flawless sangat kan, harap cantik sikit jela.. hehe ๐Ÿ˜‚

      Delete

Komen yang membina sangat dihargai.
Terima kasih bagi yang meninggalkan komen dan membaca penulisan saya. InsyaAllah, akan saya kunjungi blog anda semula.

INSTAGRAM

CARI PENGINAPAN

Booking.com