Bio Xcellent SlenBrn White | Produk Hebat Membantu Membakar Lemak & Mencerahkan Kulit - Husniey Husain

Tuesday, 10 July 2018

Bio Xcellent SlenBrn White | Produk Hebat Membantu Membakar Lemak & Mencerahkan Kulit


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kalian semua, era globalisasi ini semua dah moden kan, bukan hanya  penggunaan teknologi yang semakin canggih malahan dalam bidang pemakanan juga semakin berkembang sama. Kalau zaman dahulu ibu ibu kita nak mencari ubat mahupun makanan kesihatan perlu menghasilkannya sendiri dengan cara manual dan ianya kerja yang agak mencabar. Kini, ubatan dan makanan kesihatan tidak susah lagi didapati

Bio Xcellent Slen Brn White 



Bio Xcellent Slen Brn White 

Produk Bio Xcellent ditubuhkan pada Januari 2013. 
Merupakan jenama yang dipercayai dan dikenali dalam kalangan orang Malaysia
Produk yang bermutu tinggi dan menggunakan bahan yang premium. 

Anda tak perlu risau kerana ia melalui penyelidikan dan inovasi secara berterusan. 
Bahkan formulasi produk dibangunkan oleh barisan pegawai BioXcellent dari Jabatan Pembangunan & Penyelidikan yang berpengalaman dalam bidang farmaseutikal, kimia dan nutrisi. Lebih menarik, BioXcellent juga berjaya dalam membangunkan pelbagai produk yang memenuhi kehendak pengguna. Bukan calang-calang ni. Haa apa dia, ada banyak lagi dikeluarkan oleh BioXcellent ni? Produk kesihatan untuk lelaki dan wanita, produk kecantikan dan tidak ketinggalan juga siri produk kesihatan. Kiranya senanglah nak cantik pun boleh, nak jaga kesihatan pun boleh. Harga pun berpatutan, nak tahu berapa harganya kena baca sampai habis ya

ANTARA PRODUK KELUARAN BIO XCELLENT

CUPPLUS WHITE
TRIPETIDE COLLA W.DIAMOND
W.LINE FIBER
GUOT XCID
SLENBRN WHITE

GABUNGAN HEBAT FORMULASI BIOXCELLENT SLENBRN WHITE

Bio Xcellent Slenbrn White merupakan produk yang membakar lemak dan mencerahkan kulit dalam masa 30 hari bertindak. Dihasilkan daripada formula terbaik dari gabungan Garcinia Cambogia, L-Carnitine, Kopi Hijau , Raspberry Ketone & Cranberry. Sebagaimana yang husniey sedia maklum buah Raspberry kaya dengan khasiatnya antioksidan, dapat menguatkan imun tubuh, menormalkan gula dalam darah, serta mencegah daripada sembelit lawas jelah membuang kan

Bio Xcellent SlenBrn White 


Kelebihan Produk Bioxcellent Slenbrn White

SlenderBern WHITE pati pembakar lemak yang sangat berkesan
SlenderBern WHITE juga sangat sesuai untuk lelaki & perempuan
SlenderBern White mengelakkan kesan untuk kembali gemuk selepas berhenti dari mengambil SlenderBern WHITE.
Slenderbern White dapat mengelakkan & membantu mencegah penyakit berbahaya.
Slenderbern White Herba terbaik menghalang lemak.
Menahan rasa lapar dengan konsisten
Meningkatkan proses pembakaran lemak
Bertindak sebagai antioksidan (Awet muda)
Agen pemutih kulit
Meningkatkan proses pembakaran lemak
Lemak dan toksin akan keluar melalui peluh/ kencing pastikan minum air kosong paling kurang 2 liter sehari


Ramuan yang terdapat di dalam BioXcellent Slenbrn White merupakan bahan yang bermutu tinggi serta mempunyai 1001 khasiatnya, jom kita lihat ramuan yang hebat berada dalam Bio Xcellent SlenBrn White ini: 
  • ·         Maltodekstrin
  • ·         Fruktos
  • ·         Acacia gum
  • ·         Serbuk jus rasberri
  • ·         Serbuk jus kranberri
  • ·         Trikalsium fosfat
  • ·         Asid Sitrik
  • ·         Garnicia cambogia
  • ·         Green coffee 
Cara pengambilan yang sangat mudah untuk diamalkan, sama sahaja seperti membancuh air minuman yang selalu kita minum



Campur 1 skop sudu bersamaan 20 gram ke dalam 200ml/250ml air suam, kacau atau goncangkan di dalam botol sehingga larut dan minum serta-merta selepas penyediaan. Minum air yang mencukupi sepanjang hari untuk kesan yang terbaik sekurangnya 2 liter sehari. (Amalkan 30 minit sebelum makan tengahari)



JEMPUT DITONTON VIDEO PENDEK INI UNTUK MELIHAT CARA MEMBANCUH BIO XCELLENT SLENBRN WHITE

Dilarang untuk mengamalkan Slenbrn White bagi
Wanita mengandung, berpantang & menyusukan anak
Berumur kurang dari 15 tahun
Pesakit jantung, diabetes & pesakit kronik
Migrain (disahkan oleh doktor)



Asia Pacifis Super Health Brand 2016/2017
Award for Collagen, skin, fiber, health, beauty, stemcell, body, drink


MESTI
100% food safety
Halal Certification
Approval from the Kementerian Kesihatan Malaysia

Jangan lepaskan peluang keemasan ya, segera dapatkan produk kesihatan dan kecantikan BioXcellent ini. Pati pembakar lemak yang berkesan. BioXcellent SlenBrn White ini juga turut bertindak sebagai antioksidan. Haiishh korang tak nak ke nampak awet muda gituu! Jangan korang cuba buat sup bunjut yang syirik tu pulak, ishh yelah kan sekarang macam macam orang sanggup buat untuk nampak cantik dimata orang.. 
Bawa bersabar dan bertenang ya. Jangan berlaku syirik pula. Hee 
Haritu semasa mengembara ke Bukit Gambang Resort City, banyak dah aktiviti seharian tu penuh jadual husniey dan team Blogger Pantai Timur, tapi rasanya tak seberapa jugak berat turun sebab banyak lagi daku makan. Nasiblah ada produk yang bagus ni tau.. 
Taklah susah hati sangat. Harap perubahan husniey akan semakin kurus selepas sebulan mengamalkannya. Ini baru hari ketiga setakat ini perubahan yang husniey rasa ialah produk Bio Xcellent ini dapat mengawal nafsu makan, nantikan review ikhlas dari husniey ya 

Mana nak dapatkan produk BioXcellent ini?
Husniey tak jual produk ini. BioExcellent ini eksklusif berada di mana mana cawangan Watson atau lihat maklumat lanjut di bawah 


BIO XCELLENT MALAYSIA | SLENBRN WHITE

HARGA RM66 | 700 GRAMS | TAHAN 30 HARI 


Untuk maklumat lanjut boleh layari


8 comments:

  1. Wah patutla husniey makin gojes. Bolehlah try nanti. Kandungannya pun bagus. Thanks ye share pasal bioxcellent

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kandungan bahan nya pun bagus.. Hee welcome kak kinah

      Delete
  2. nampak gaya macam Hans kena cuba juga nih
    lemak-lemak dekat perut nih semakin menakutkan
    hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, elok juga try ni hans dia buat kita tahan lapar

      Delete
  3. mmg kak liez nak cuba ni..mana taumembantu selain menjaga makanan dan senaman kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba dulu baru tahu kak liez setakat ni husniey cuba rasa best je.. Tahan lapar.. Makan nasi sikit je dah kenyang 😁

      Delete

Komen yang membina sangat dihargai.
Terima kasih bagi yang meninggalkan komen dan membaca penulisan saya. InsyaAllah, akan saya kunjungi blog anda semula.

INSTAGRAM

CARI PENGINAPAN

Booking.com