Pakej Pulau Pulau di Terengganu 2018 - Husniey Husain

Sunday, 28 January 2018

Pakej Pulau Pulau di Terengganu 2018



Assalamualaikum Semua.. 

Siapa aje yang tak suka bercuti kan, mesti ramai antara kalian yang suka bercuti dan menghabiskan masa bersama keluarga.. Pada husniey percutian bersama keluarga sangatlah penting dapat mengeratkan silaturahim antara satu sama lain..
Tidak perlu tiap bulan atau setiap minggu.. Cukuplah kalau ambil peluang setahun sekali kan?



Bercuti di dalam Malaysia tidaklah terlalu mahal dan tidaklah terlalu murah
Ianya berpatutan setanding dengan keadaan ekonomi terkini
Harini Husniey mengambil peluang untuk berkongsi pakej pakej pulau yang menarik dan harga berpatutan!

Pulau Pulau yang terletak di Terengganu  sangatlah indah dan tak jemu mata memandang, untuk membaca info tentang pulau dijemput berkunjung ke entri berkaitan (klik sini ya)
Harga pakej pulau Redang terbahagi kepada 3 jenis ianya bergantung pada tarikh yang anda ingin kunjungi: 

WEEKDAY
WEEKEND
SUPER PEAK 


PAKEJ PULAU REDANG 2018
3 HARI 2 MALAM FULLBOARD

๐Ÿ’–WEEKDAY (SUNDAY TO WEDNESDAY)
TWIN SHARING (2 ADULTS) RM 300 /PAX 
TRIPLE SHARING (3 ADULTS) RM 300 /PAX
QUAD TO SIX (4 - 6 ADULTS) RM 300 /PAX 

๐Ÿ’•WEEKEND (THURSDAY TO SATURDAY)
TWIN SHARING (2 ADULTS) RM 390 /PAX 
TRIPLE SHARING (3 ADULTS) RM 360 /PAX
QUAD TO SIX (4 - 6 ADULTS) RM 330 /PAX 

๐Ÿ’ŸSUPER PEAK (DURING PUBLIC HOLIDAYS & SCHOOL HOLIDAYS)
TWIN SHARING (2 ADULTS ) RM 430 /PAX 
TRIPLE SHARING (3 ADULTS) RM 400 /PAX
QUAD TO SIX (4 - 6 ADULTS) RM 370 /PAX 


Juga terdapat Pakej Family Combo boleh jimat ni.. 

PACKAGE A - 2 ADULTS + 1 CHILD RM 990 (RATE ON WEEKEND)
PACKAGE B - 2 ADULTS + 2 CHILDREN 
RM 1,220 (RATE ON WEEKEND)
PACKAGE C - 2 ADULTS + 3 CHILDREN RM 1,430 (RATE ON WEEKEND)

ALL RATE QUOTED (REDANG ISLAND PACKAGE)


PACKAGE 3D 2N REDANG ISLAND INLCUDE :

2 Way Boat / Ferry Transfer 
2 Night Aircond Accomodation with Bathroom Attach (Stay at beach resort)
2x Breakfast, 2x Lunch, 2x Tea Break, 1x Dinner and 1x BBQ 
3x Snorkeling Trips for 3 different spots 




---------------------------------


PAKEJ PULAU KAPAS 2018

3 HARI 2 MALAM FULLBOARD 

TWIN SHARING (2 ADULTS) RM 345 /PAX 
TRIPLE SHARING (3 ADULTS) RM 325 /PAX
QUAD TO FIFTH SHARING (4 - 5 ADULTS) RM 305 /PAX 

PACKAGE 3D 2N KAPAS ISLAND INCLUDE 
2 Ways Boat / Ferry Transfer 
2 Nights Aircond Accomodation with Bathroom Attach (Stay at beach resort)
2x Breakfast, 2x Lunch, 2x Dinner 
2x Snorkeling Trips Include Equipments

PAKEJ PULAU KAPAS 2018 

2 HARI 1 MALAM FULLBOARD (HOT SEPANJANG TAHUN!)

TWIN SHARING (2 ADULTS) RM 195 /PAX
TRIPLE SHARING (3 ADULTS) RM 180 /PAX
QUAD TO FIFTH SHARING RM 165 / PAX 

PACKAGE 2D 1N KAPAS ISLAND INCLUDE 
2 Ways Boat / Ferry Transfer 
1 Night Aircond Accomodation with Bathroom Attach (Stay at beach resort)
1x Breakfast, 1x Lunch, 1x Dinner 
1x Snorkeling Trips Include Equipments

DAY TRIP KAPAS ISLAND 
2 Adults @ RM 100 per pax 
3 Adults & ABOVE @ RM 90 per pax 
CHILDREN : RM 60 per pax

- PACKAGE INCLUDE : 2 WAYS BOAT TRANSFER, SNORKELING TRIP & EQUIPMENTS, 
LUNCH AT RESORT (BUFFET STYLE berbaloi weh siap ada makan tengahari ni) - 

Tahun ni banyak cuti sekolah cuti peristiwa dan kita akan berpuasa lebih awal,
bagi anda yang teringin nak bercuti di pulau pulau Terengganu sila buat tempahan awal! Kenapa ya?
Sebab memang ramai pelancong dan pulau pulau di Terengganu dibuka terhad bukan macam pulau di negeri lain, ia hanya dibuka dari bulan Mac sehingga bulan Oktober sahaja sepanjang tahun. sila take note yer jangan tak ambil tahu pulak๐Ÿ˜Š
Kenapa perlu pilih pakejpulau ini kerana harga dijamin berbaloi dan sudah termasuk semua, penginapan ditempat yang selesa, semua dah termasuk takkan tak best kot. Nak baca lebih lanjut tentang feedback sila >> terjah facebook page HHoliday <<

ANTARA CLIENT YANG MENGGUNAKAN PAKEJPULAU DARI 

TAHUN 2016 - 2018 

Sunset moments with family at Kapas Island



keluarga besar berfamily day di Kapas Island!

Leisure time at Kapas Island ~

Snorkeling together with family ~

9 ADULTS TRIP TO KAPAS ISLAND ~

Bergembira bersama teman di tepi pantai di pulau kapas ~

sweet couple hiking to Bukit Singa ~

Sempat lagi berkayak cik adik manis 3 orang ni ~

Cuti sekolah, bilik cepat penuh di resort? Haa day trip pun ada. Boleh jimat!

PERFECT FAMILY VACAY TOGETHER ~ 9 ADULTS :)

sweet kan pasangan ni bergambar, cantik pulak tu permandangan!

UNTUK MAKLUMAT LANJUT sila layari dan hubungi nombor dibawah ini dengan
bersertakan Nama, Tarikh, Bilangan Pax, Jenis Pakej yang anda mahukan 

Instagram: pakejpulau_
Whatsapp: 017-9723165  
Facebook Page: Hholiday 

9 comments:

  1. Seronoknya kalau dapat bercuti bersama keluarga...nikmat..

    ReplyDelete
  2. ada plan jugak nak ke pulau kapas tahun ni

    ReplyDelete
  3. owhhh....jom lah ke pulau tahun nih :)

    ReplyDelete
  4. Teringinnya nak pergi pulau kpas.

    ReplyDelete
  5. Wishlist naknke redang tu husniey. Cantik sgt view dkt sana. Yg penting boleh naik feri. Semoga terus sukses Husniey ❤

    ReplyDelete
  6. Saya berminat dengan pakej pakej ni berpatutan tu

    ReplyDelete
  7. Xpernah pergi Pulau lagi, aritu khatamkan town kat trengganu je. Nanti baby dah beaar sket nak g smule

    ReplyDelete

Komen yang membina sangat dihargai.
Terima kasih bagi yang meninggalkan komen dan membaca penulisan saya. InsyaAllah, akan saya kunjungi blog anda semula.

INSTAGRAM

CARI PENGINAPAN

Booking.com